28 January 2013

Akan Datang: Cantuman Mimpi

Kongsi & Komen
"Sebab hanya manusia yang berani untuk bermimpi. Makhluk lain tidak."Yay! Legasi Oakheart bakal tampil dengan projek terbaharu kerjasama dengan Produksi Bawah Tanah menghasilkan "CANTUMAN MIMPI" !

CANTUMAN MIMPI bakal menemui peminat karya sastera dan pencinta filem pendek Malaysia pada Februari ini. 

Ingin tahu apakah Cantuman Mimpi? Jangan lupa untuk ikuti perkembangan semasa ke semasa projek julung-julung kali yang diadakan seumpamanya di Malaysia ini melalui 'fanpage' FB Legasi Oakheart  dan juga Twitter rasmi Legasi Oakheart. 

Anda juga boleh mengikuti perkemabangan Cantuman Mimpi melalui fanpage FB Cantuman Mimpi dan juga hashtag #CantumanMimpi di Twitter.

Bersedia semua untuk mencantum mimpi? Nantikan Februari ini!
Tags:

Catatan oleh

Kami memperjuangkan penerbitan untuk penulis-penulis muda, bengkel penulisan kreatif dan acara sastera di seluruh negara. Tinggalkan pesanan anda kepada kami supaya kami dapat menjejak perhatian anda!

0 komen:

Post a Comment

Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris yang formal (atau separa formal) dengan penuh dan bertatasusila dialu-alukan di sini. Terima kasih. =)

 

Gebang Seni Kreatif LO

Apa kata mereka?

Gebang Seni Kreatif telah membuka mata saya berkenaan penulisan kreatif yang sebenar. Terima kasih LO! -Sharifah Markonah


Pada mulanya, saya tidak tahu menulis. Namun setelah mengikuti GSK anjuran Legasi Oakheart, karya saya satu per satu menembusi media! -Siti Nurhapizza

LO Sana Sini

Follow us by email!

Penafian

Segala hak cipta kandungan yang terdapat dalam blog rasmi milik Legasi Oakheart ini terpelihara. Sebarang pengambilan teks dan gambar daripada blog ini adalah tidak dibenarkan dan mesti mendapat keizinan daripada team LO secara bertulis mahupun disertakan kredit.
Hak cipta terpelihara © LEGASI OAKHEART | Reka Letak oleh by Templateism.com